Själakistan av Ann Rosman

Mi recenserade Själakistan i början av juli och jag kan inte annat än att hålla med – vilken fantastisk bok!

Kalmar Slott omnämns i boken, vilket jag tycker är extra roligt då jag, liksom huvudpersonen Karin Adler, älskar att tänka mig tillbaka i tiden och undra vilka personer som har varit på samma plats och rört vid samma saker innan mig för länge länge sedan. Har man dessutom varit med på en guidad tur på Kalmar Slott så nickar man igenkännande när vissa fakta kommer fram i boken.

Själakistan har liksom Ann Rosmans debutbok Fyrmästarens dotter en förankring i historien och hon knyter ihop trådarna på ett finurligt sätt. Jag rekommenderar varmt båda böckerna.

4 Kommentarer

 1. Själakistan ligger i “att-läsa-högen” och nu ser jag ännu mer fram emot att läsa den.

  Anmäl!

  21 augusti 2010 7:55

  Pia

 2. Gillar verkligen Ann Rosmans deckare och inte minst miljön och karaktärerna. Själakistan var ruskigt bra!

  Anmäl!

  21 augusti 2010 9:54

 3. Och nummer tre är på väg! Jag vet vad den heter … 🙂

  Anmäl!

  23 augusti 2010 10:55

  Mi

  Mi

 4. Pingback: Och helt plötsligt krockade jag med någonting nytt.