Nyårsdagen 2012

[SCROLL]

Nyårsdagen 2012

NYTT ÅR!

SJUAN  17.05  Den nakna pistolen 33 1/2

Am. komedi om den sanslöse polisen Frank Drebin som får ett nytt uppdrag. Filmen kräver en viss sorts humor men annars så kan man se Elvis Presleys fru och den numera ökända OJ.Simpson som anklagades för mord (fälldes dock aldrig) i en spektakulär rättegång samma år den här filmen kom ut, 1994.

Kanal 5  22.00  Die Hard – Hämningslöst

Film nr 3 med polisen John McClane. Den här gången får han ofrivilligt en partner i Samuel L Jackson och måste leka katt och råtta med en ”Simon” som hotar med att sprängningar i New York om de inte gör exakt som han säger.

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.