Nirvanaprojektet – Stefan Tegenfalk

Nirvanaprojektet är bok nummer två i Stefan Tegenfalks serie om Walter Gröhn och Jonna de Brugge. 

 

Handlingen

Handlingen tar vid direkt där första delen, Vredens tid, slutar. En ny drog verkar vara inblandad i ett antal mord på personer inom det svenska rättsväsendet. Nu verkar dessutom en eller flera andra grupper också fått upp ögonen för drogen…

 

Episk

När jag lyssnade på första boken trodde jag redan efter ett par kapitel att historien skulle luta åt det episka hållet och blev först lite besviken på hur första boken slutade. Men epilogen gav mig hopp om att historien ändå var på väg åt det episka hållet i de kommande böckerna och mycket riktigt, med Nirvanaprojektet tar Tegenfalk sin historia till episka höjder! 🙂 Nu ska det bli spännande och se hur han tänker knyta ihop säcken i den sista delen, Den felande länken. 

 

Finns bl.a. som strömmande ljudbok på Storytel…

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.