Lördag 30 april

[SCROLL]

Vill man trotsa majbrasan kan man med lätthet sitta framför tvn och titta på deckare från 16.10 och framåt…

Lördag 30 april

Kanal 9  16.10 Monk

Komisk detektivserie om den neurotiska ex-polisen Monk (Säsong 5 del 16)

Kanal 9  18.00 Psych

Komisk detektivserie (Säsong 3 del 7)

TV8  20.00  Kommissarie Lynley

Havers och Lynley är tillbaka i en ”nygammal” säsong . Säsong 5 del 3

Kanal 9  20.00  Kommissarie Lewis

Brittisk kriminalserie med kommissarie Lewis som efter att ha varit assistent åt kommissarie Morse fick en egen serie. (Säsong 4 del 3)

Kanal 5  21:30  Red Eye

Am. thriller från 2005. En kvinna flirtar med en kille i väntat på att flyget ska lyfta och blir glad när mannen hamnar bredvid henne på flyget. Mannen visar sig dock vara allt annat än drömmannen…

TV4+  22:20  For the money

Am. thriller från 2005 med Matthew McConnaughey. Här spelar han en spelare som klättrar i vadspelningsbranschen tills en dag då turen vänder…

TV8  21.55  Brottskod: Försvunnen

Am kriminalserie om ett team som letar efter försvunna personer.

Kanal 9  21.55  Cracker

Brittisk kriminalserie om kriminalpsykologen ” Dr Eddie Fitz”

TV8  22.50 Mördare okänd

Brittisk kriminalserie

TV3  23.00 Laddat vapen 1

Klassik parodi-polis-film från 90-talet.

TV6  00:35  Striking Distance

90-tals actionthriller med Bruce Willis och Sara-Jessica Parker. Brucan spelar sin vanliga typ av roll. Kaxig rebellisk polis.

TV2  00:30  Sopranos

Kultförklarad modern maffiaserie (Repris)

Kanal 1  01:35  Once upon a time in Mexico

Tuff actionfilm med Antonio Banderas. Knark, CIA-agenter och den mexikanska legenden Mariachi.

TV3  02:30  Doing hard time

Action-thriller och hämdfilm. En pojke dör när han råkar befinna sig mitt mellan två rivaliserande gäng. Pojkens pappa bestämmer sig för att hämnas.
[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.