Nu är våren här på riktigt

Luften fylls av pollen och vårkänslor, marken täcks av grönt och blommor. Allt fler tar med sina övervintrade böcker ut i naturen.

Jag är just hemkommen efter en 24 timmars minisemester i skärgården. Jag hittade en perfekt liten klippa på norra Tynningö där jag och boken kunde sitta och njuta av utsikten och den friska luften en stund.

Men inte allt för länge. För precis som de som invaderar uteserveringarna på vårens första soliga dag tvingas erkänna att man behöver filtar och infravärme för att inte huttra så blev boken och jag tvungna att ge oss upp efter en ganska kort stund. Men det behöver jag ju inte minnas när jag i vinter ser tillbaka på en sommar full av härlig uteläsning.

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare