Ljudbok på engelska


Som ni kanske vet så får jag testa ljudböcker via mobilen gratis en månad via Buzzador och Storytel. Ni har jag lyssnat klart på den första boken som var på engelska.
.

Double Eagle av James Twining

Double Eagle är skriven av britten James Twining och ingår i en serie om Tom Kirk, en gentlemanstjuv i konstbranchen. Det här är den första av fyra böcker. Jag älskar kuppböcker och kuppfilmer så den här passade mig perfekt!
.

Handling

Efter ett mord upptäcker FBI att några högst värdefulla mynt saknas från självaste Fort Knox! Tom Kirk som räknas till de absolut bästa konsttjuvarna i världen blir genast oskyldigt misstänkt.
.

Skön internationell prägel

Det jag gillade med den här boken var att den hade en kosmopolitisk känsla och lite glamour kring sig. Stort plus också för inläsaren som kunde få till amerikansk, fransk, holländsk och olika brittiska accenter. Boken skulle lämpa sig ypperligt för film.
.

Vill du också prova en Ljudbok via din smartphone?

Maila då en e-post adress till sara@deckarhuset.se
.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.