Kära Tomten: The mystery of Osborne House – ett Holmes-spel (DS)

Min sista önskan i år är detta DS-spel. Det är nämligen så att  jag blir åksjuk ibland när jag läser på tåg vilket är en stor sorg för mig. Därför behöver jag detta spel för att bota tristessen och rastlösheten som annars drabbar mig.

8 Kommentarer

 1. Riktigt kul pusselspel. Köpte det till sonen men jag tror jag själv har spelat det mer än honom 🙂

  Anmäl!

  10 december 2010 10:07

  Lelle

 2. Jag har inte själv ett DS, men jag fick provspela ett annat Sherlock Holmes spel på just en Nintendo DS. Kommer inte ihåg exakt vad det hette men det var något med Mummy Mystery…
  Det var i alla fall väldigt kul, bortsett från att jag blev outsmarted av en 10-åring *skratt*

  Anmäl!

  10 december 2010 10:30

 3. Pingback: Deckarhuset.se » Julklappstips 2010

 4. Jocke: ja den känslan är inte rolig… att bli krossad av en unge… det värsta är dock i skidbacken när 10 åringarna susar förbi i störtloppsstil med dödsförakt i blicken.

  Anmäl!

  10 december 2010 10:44

 5. Men herre guuuud, en till som inte kan nöja sig med EN önskan? Vad har jag hamnat i för sällskap? Å föresten är det JAG som borde få en till önskning… Min var tydligen helt värdelös fick jag höra häromdagen 🙁

  Anmäl!

  10 december 2010 12:09

  Erica

 6. Erica: Man måste ju gardera sig! Mina var faktiskt inte så extravaganta som ipads och sånt…. man får ju vara lite realistisk!

  Anmäl!

  10 december 2010 13:44

 7. Jag sysslar just nu med baskervilles hund i form av ett dataspel. Har spelat Mummy Mystey och dessvärre ytterligare ett där jag inte ens kom in i huset där personen som avlidit fanns. Suck. Kanske skall fråga min trettonåring…

  Anmäl!

  10 december 2010 14:14

  Jane-Helene

 8. Jane-Helene: Nä håll trettonåringen borta! De drar bara ned ens självförtroende 😉 Jag blev ju till och med spöad i Super Mario Galaxy på Wii av en 5-åring *skratt*

  Anmäl!

  10 december 2010 15:19