Kära Tomten: The mystery of Osborne House – ett Holmes-spel (DS)

Min sista önskan i år är detta DS-spel. Det är nämligen så att  jag blir åksjuk ibland när jag läser på tåg vilket är en stor sorg för mig. Därför behöver jag detta spel för att bota tristessen och rastlösheten som annars drabbar mig.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.

8 svar på ”Kära Tomten: The mystery of Osborne House – ett Holmes-spel (DS)

  1. Riktigt kul pusselspel. Köpte det till sonen men jag tror jag själv har spelat det mer än honom 🙂

  2. Jag har inte själv ett DS, men jag fick provspela ett annat Sherlock Holmes spel på just en Nintendo DS. Kommer inte ihåg exakt vad det hette men det var något med Mummy Mystery…
    Det var i alla fall väldigt kul, bortsett från att jag blev outsmarted av en 10-åring *skratt*

  3. Pingback: Deckarhuset.se » Julklappstips 2010

  4. Jocke: ja den känslan är inte rolig… att bli krossad av en unge… det värsta är dock i skidbacken när 10 åringarna susar förbi i störtloppsstil med dödsförakt i blicken.

  5. Men herre guuuud, en till som inte kan nöja sig med EN önskan? Vad har jag hamnat i för sällskap? Å föresten är det JAG som borde få en till önskning… Min var tydligen helt värdelös fick jag höra häromdagen 🙁

  6. Erica: Man måste ju gardera sig! Mina var faktiskt inte så extravaganta som ipads och sånt…. man får ju vara lite realistisk!

  7. Jag sysslar just nu med baskervilles hund i form av ett dataspel. Har spelat Mummy Mystey och dessvärre ytterligare ett där jag inte ens kom in i huset där personen som avlidit fanns. Suck. Kanske skall fråga min trettonåring…

  8. Jane-Helene: Nä håll trettonåringen borta! De drar bara ned ens självförtroende 😉 Jag blev ju till och med spöad i Super Mario Galaxy på Wii av en 5-åring *skratt*

Kommentarer är stängda.