Idag blev det inte mycket gjort…

…denna  kan ha något med saken att göra 😉

Suttit och pillat med den ALLDELES för mycket. Bland det första jag gjorde var att läsa ett par kapitel ur Murder, She Wroote: Gin & Daggers som jag köpte till min telefon. Kan lugnt påstå att det var lättare att läsa på denna, även om den inte är lika bra som en renodlad läsplatta.

Nu tänkte jag förresten utforska hur jag lättast lånar e-böcker till den… återkommer 🙂

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.