Fredag 29 april

[SCROLL]

Fredag 29 april

Här är ett axplock av dagens utbud.

Kanal 1  21.00  Spy Game

Am. agentfilm med Robert Redford och

Kanal 9  21.00  Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie med den buttre men godhjärtade kommissarien Frost. (Från 2008)

TV4+  22.05  Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 90-talet (Säsong 3 del 1)

TV2  23.15  Sopranos

(Säsong 6 del 16)

Kanal 9  23.00 Lugnt vatten

Am./australiensisk thriller från 1989. Ett ungt par är ute och seglar när de stöter på en ensam man i en jolle som påstår att alla i hans besättning har dött av matförgiftning. Men är mannen så ofarlig som han verkar….

TV4+  00.00  Taggart

Brittisk kriminalserie (Säsong 24 del 10)

TV4  01.00 Gangster

Svensk gangsterfilm…..Det är nog lika bra som det låter…Då hjälper det inte att Mikael Persbrandt är med….eller (beroende på hur smak och tycke) så blir det till och med ännu värre….

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.