Fredag 18 mars

Provade Blue Bloods igår. Den var helt ok och jag gillar Tom Selleck, det sitter i från när jag var liten och såg Magnum. Idag skulle jag prova filmen Get Carter eller slötitta på Ett fall för Frost.

[SCROLL]

Fredag 18 mars

Kanal 9  21.00  Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie med den buttre men godhjärtade kommissarien Frost. (Säsong 10 del 4)

TV4+  22.05  Tyst vittne

Brittisk kriminalserie med Amanda Burton, som rättsläkare, i huvudrollen. (Säsong 1 del 3)

Kanal 9  23.05  Dödligt vapen

Klassiker från 1987 med radarparet Mel Gibson och Danny Glover.

TV3  23.20  Get Carter

Am thriller från 2000. Jack återvänder hem efter att hans bror har dött. Snart upptäcker han att broderns död kanske inte var en olycka… Remake på en film från 1971 med Michael Caine i huvudrollen.

TV4+  00.05  Taggart

Brittisk kriminalserie (Säsong 24 del 4)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.