Vilken j*kla smörja!!!

sherlockappOkej jag är sur! Jag har blivit ”blåst” på hela 22:-

Det hela är en mycket tragisk historia… det började med att jag imorse råkade förbi ett iPhone-spel, Sherlock Holmes: The Game is Afoot (okej, jag lovar att detta är sista gången i år jag nämner en äpple-applikation). Det lät dock så otroligt roligt med ett Sherlock-spel! Så efter endast 2 sekunders tvekande köpte jag appen… OJ! OJ! OJ! Hade Sherlock funnits på riktigt hade han skruvat på sig i sin grav!!! Vilken smörja!

Att Sherlock Holmes ska ge sitt namn åt ett spel som bland annat går ut på att hitta en ”gömd” aubergine i en bild av ett vardagsrum är ju bara sorgligt! Håll er borta!!!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.