Uppdatering: Mitt galna projekt

Har varit dålig med att uppdatera om hur det går med mitt galna projekt. Kan avslöja att jag idag ligger ca 11 dagar efter mitt ursprungliga schema. Detta mycket beroende på att det hela blev så mycket större än jag hade tänkt mig. Jag hade en planering på ca 70.000 ord (det är nog lite färre ord än en ”vanlig” deckare). Nu sitter jag dock med en fil på drygt 200.000 ord, 119 karaktärer (!) och 17 parallellhandlingar… Hur hände detta?

Ska börja läsa igenom eländet ikväll och hoppas kunna påbörja första omskrivningen i slutet av veckan.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.