Torsdag 15 september

[SCROLL]

Torsdag 15 september

Kanal 5  21.00  CSI Miami

Aktuell svensk säsong! (Säsong 9 del 18)

TV8  21.00  Mördare okänd

Brittisk kriminalserie (Säsong 3 del 2)

TV11  21.30  In Bruges

Am. Actiongangsterfilm med bl.a Colin Farrell. Två småskurkar hamnar i en belgisk stad i väntan på ett nytt uppdrag.  (Säsong 2 del 5)

TV4  23.00  The Killing

Den amerikanska versionen av den danska kriminalserien Brottet som är en av mina absoluta favoritserier. Vi får se hur jänkarna lyckas… (Säsong 1 del 12) Rekommenderas!

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.