Tisdag 20 september

[SCROLL]

Tisdag 20 september

TV4  21.00  House

Buttre Dr House och hans team löser svåra medicinska gåtor. (Säsong 7 del 4)

TV6  21:00  Transporter 2

Actionthriller med Jason Statham som spelar en s.k. cleaner. Det vill säga, han städar upp efter andra i brottsliga sammanhang. När ett barn som han känner väl kidnappas får han använda sina kunskaper till att hitta kidnapparna.

Kanal 1  23.30  Stulen identitet

Normalt sett brukar jag inte skriva in repriser från SVT eftersom de finns på svtplay men eftersom det här är en helt ny serie och om ni missade starten i helgen så kan det vara bra att veta om att den finns i alla fall. (Säsong 1 del 1)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.