Tisdag 1 mars

    

Idag är det återigen Veckans brott. Ni missade väl inte förra avsnittet där man kan tolka det som att GW hintade att han vet vem Palmes mördare är….

Kanal 9  10.35  McGyver

80-tals klassiker med den uppfinningsrike McGyver.

Kanal 9  18.00  Cold Case

Repris

TV8  20.00  Navy CIS

Repris

Kanal 9  20.00  CSI Miami

Repris (även 23:35)

[SCROLL]

Tisdag 1 mars

TV3  20.00  The Mentalist

(Säsong 3 del 9) I kvällens avsnitt ska teamet lösa ett trippelmord. AKTUELL SÄSONG

Kanal 1  21.00  Veckans brott

Leif GW Persson och Camilla Kvarntoft tittar på gamla och nya fall samt undersöker olika  brottsutredningstekniker. I dagens avsnitt tar man upp mordet på en KTH student och Camilla hälsar på hos SOS alarm. REKOMMENDERAS

TV4  21.00  House

House är tillbaka efter uppehåll för friidrott förra veckan. Den buttre läkaren löser som vanligt till synes helt omöjliga medicinska fall.

Vill du även se alla repriser som går under dagen? Klicka då på Läs Mer.

[/SCROLL]

TV3  23.35  Navy CIS

Repris

Kanal 5  23.00  Criminal minds

Repris

TV4+  00.10  Jordan, rättsläkare

Repris

TV4  02.05  Numbers

Repris

Kanal 9  02.30  Alias

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.