Tävling!

 

Vi har 3 stycken sprillans nya pocketexemplar av Joakim Zanders deckare Simmaren! En av dem kan bli er om ni svarar på ett par frågor!  Jag har själv läst boken och tyckte den vara bra. Läs gärna recensionen för mer info om boken. Böckerna är skänkta av Bonnierförlagen

Svara på detta:

Från vilket land kommer agenten som är en av huvudpersonerna i Simmaren?
Dessutom vill vi att ni berättar vilken deckare ni skulle vilja ta med er till en öde ö och varför.

 

Skicka svaren till: tavling[a]deckarhuset.se senast söndagen den 16 februari och ange namn och adress så har ni chans att få ett paket på posten under slutet av februari!

 

Lycka till!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt, Böcker och märkt , , , , , , , , , , av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.