3 svar på ”Syndiga svenska lurendrejare?

 1. Är jag ensam om att känna att när jag köper en skönlitterär bok så är inte allt sant? Hallååååå!
  Låt Liza vara och fundera över vilka motiv (marknadsföringsmässigt är ju draget lysande!) motparten har? Varför skriva en bok för att belysa att någon bluffat? Räcker det inte men en simpel rubrik i Aftonbladet? – Nej, det är klart – den håller inte lika länge, dagstidningen hamnar i kaninburen i slutet av dagen och kaniner skiter på den…

 2. Jag tycker iofs att det var väldigt bra att Antonsson skrev sin bok, just för att det väcker en liten debatt om vad bör och inte bör göra.
  (Min personliga uppfattning är att det var moraliskt fel av en utomstående person att skriva böcker som Gömda och Asyl, jag tycker även att det faktum att saker ändrats gör det hela ännu värre…Sedan Internet blev INTERNET är det omöjligt att hemlighålla vilka boken är baserad på även om man ändrar detaljer… Men till Lizas försvar så var inte Internet INTERNET när boken skrevs)
  Men något jag tycker är ännu värre än att skriva böcker som Gömda och Asyl är den häxjakt på Marklund som nu råder… Den har förlorat alla proportioner… Snart är det väl Marklunds fel att ekonomin ser ut som den gör också?

 3. Debatten här i Tyskland visar, att folk antager kriminalromaner inte som fiktion men som uttryck for en sanning om sällskapet. Nu er man inte längre säkert på den här sanningen, eftersom Marklund kanske har skrivit en dokumentär roman som visar sig innehåller ochså fiktive element!?!??

  Liebe Die-Welt-Autoren, das meint ihr doch nicht ernst?

Kommentarer är stängda.