Spiondeckare: Så ser Jaws från James Bond ut idag

Kommer ni ihåg Jaws från de tidiga James Bond filmerna, han är ganska svår att glömma. Han kan väl sägas ha varit ”poster boy” för en hel generation tandställningsbärare 😉

Klicka över en snabbis till Aftonbladet om ni är nyfikna på hur denna superskurk ser ut idag… 

Skulle förresten Jaws kvala in någonstans på den här listan?… …Perfekta mordvapnet; tänder… ja varför inte? 🙂

…och tillsist, skulle det inte vara kul med en alldeles egen liten Jaws actionfigur?…

8 svar på ”Spiondeckare: Så ser Jaws från James Bond ut idag

  1. Hehe, det skulle vara något, särskilt då vampyrer är så inne just nu 😉

  2. Han ser fortfarande lite ”läskig” ut. Lite roligt att han fick bli en leksaksfigur 🙂

  3. Han har alltid varit min favoritskurk också. Men fan vilka mardrömmar han gav mig som barn.

  4. Vet inte om någon är intressaerad: Men jag var i USA i våras, mellanlandade i San Fransisco, satt och väntade i gaten för vidare flyg till Las Vegas, då kommer Richard ”Jaw” Kiel åkandes på en permobil, vet inte vad som flög i mig, men våra ögon möttes och jag ropade, hello! I know you!, han blev jätteglad, kom fram och vi började snacka, han var hur trevlig som helst, och vi pratade som vi känt varandra hela våra liv. Han skulle till Las Vegas och skriva autografer på en Mall, sedan sa vi hej då, jag slängde fram kameran och fick ett foto av oss. Min 21-åriga son satt bredvid och skämdes över mig…hahahaha, men han var verkligen supertrevlig…..

  5. Ja, det var verkligen en kul historia, jag satt och fnissade för mig själv hela flygresan till Las Vages, men fotot behåller jag för mig själv, min son skulle skämmas om möjligt ännu mer….

Kommentarer är stängda.