En marknad som pekar uppåt!

Kul att upptäcka att det inte bara är jag som gillar mp3-böcker 🙂

Läs mer på svb.se…

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

3 svar på ”En marknad som pekar uppåt!

  1. Men… hur GÖR man? Om jag springer en halvtimme på löpbandet, HÖR jag vad som sägs eller blir det bara murr och hoppigt? Om jag kör bil och lyssnar – hör jag vad som händer runt mig i trafiken? Kanske är det en generationsfråga? Jag lyssnar ju inte på musik direkt i öronen heller…

  2. Löpband: Javisst hör du ljudboken medan du tränar! Jag gillar iofs oftast att lyssna på musik när jag tränar, men det händer att jag lyssnar på en ljudbok då och då också.
    I bilen: Jag har aldrig lyssnat på en bok medan jag kör… men jag känner flera som gör det. Jag kan bara inte njuta av boken samtidigt som jag själv sitter och kör bil.
    Generationsfråga: Nja… nej… eller jo … eller kanske.. kan vara något i det. När jag gick på mellanstadiet i slutet av 80-talet så kommer jag ihåg att en lärare en gång sa att ”böcker på band var till för dem som inte kunde eller hade väldigt svårt för att läsa själv”. Enligt honom var det lite fult att lyssna på en bok, det var absolut inget man skulle skylta med. Så tiderna har ju förändrats…
    Själv har jag inga problem med att läsa vanliga böcker… men jag älskar verkligen att få en bok uppläst för mig. Dessutom (som en extra liten bonus) gör detta även att jag kan njuta av en bok när andra istället har tråkigt; tex när jag väntar på en buss, åker tunnelbana, går till mataffären eller står i kö till systemet.

Kommentarer är stängda.