Söndag 24 april (Påskdagen)

Påskdagen bjuder på en rad serier och filmer och då har jag ändå inte tagit med allt. Jägarna går ikväll och nu var det ett tag sen jag såg den så det är stor ”risk” att vi hänger i soffan tillsammans med Rolf Lassgård. Annars är jag ju väldigt förtjust i Brottet och straffet men risken är att jag får kura i soffan själv och det är ju lite trist.

[SCROLL]

Söndag 24 april

TV3  20.00 Bones

Säsong 6 del 16 – aktuell säsong.

TV8  20.00 Morden i Midsomer

Säsong 9 del 4

Kanal 1  21.00  Brottet och straffet

Brittisk kriminalserien skapad av Lynda La Plante. Hon som även har gjort de fantastiska kriminalserierna I mördarens spår och Anna Travis. Säsong 11 del 4 – REKOMMENDERAS!

Kanal 9  21.00  Harry´s Law

Am. kriminalserie med Kathy Bates i huvudrollen. Tuffa Harriet Korn får sparken från sitt jobb som patentjurist och beslutar sig för att börja på ny kula som försvarsadvokat. Säsong 1 del  7 – aktuell säsong.

Kanal 9  21.55  Law & Order:SVU

Säsong 12 del 7 – aktuell säsong.

TV3  22.00  Out of sight

Lättsam FBI-jagar-förrymd-brottsling film med Jennifer Lopez och George Clooney.

TV6  22.00  Navy CIS LA

Variant på Navy CIS fast i Los Angeles. Säsong 2 del 12 – aktuell säsong

TV8  22.10  The Closer

Am. polisserie. Den tuffa och kluriga polischefen Brenda leder sitt team med järnhand. (Säsong 6 del 5)

TV4  22.15  Jägarna

Svensk 90-talsklassiker med Rolf Lassgård i huvudrollen. Polisen Erik återvänder till sina norrländska hemtrakter efter att ha arbetat flera år i Stockholm. Hemkomsten blir inte helt smärtfri och när han upptäcker att det förekommer tjuvjakt så blir det än värre… Klassiker
[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.