Söndag 20 mars

Ikväll ska jag prova den nya serien Harry´s Law med Kathy Bates. Jag nämligen säsongsstarten förra veckan.

[SCROLL]

Söndag 20 mars

Kanal 1  21.00  Flickan som lekte med elden.

Behöver väl knappast någon presentation (Hela filmen). 

TV4  21.00  Righteous kill

Am. thriller från 2008. Robert De Niro och Al Pacino som poliser. För 30 år sedan grep de en seriemördare. Nu sker liknande mord och de börjar ifrågasätta om de satte dit rätt person…..

TV4 +  21.00  Poirot

Serie baserad på Agatha Christies deckare med David Suchet som Poirot – The Yellow Iris och The Case of the missing Will. OBS 2 Avsnitt!

Kanal 9  21.00  Harry´s Law

Am. kriminalserie med Kathy Bates i huvudrollen. Tuffa Harriet Korn får sparken från sitt jobb som patentjurist och beslutar sig för att börja på ny kula som försvarsadvokat. (Säsong 1 del 2)

TV6  22.00  Navy CIS LA

Variant på Navy CIS fast i Los Angeles. (Säsong 2 del 7)

TV8  23.05  A perfect murder

När miljonären Steven Taylor (Michael Douglas) upptäcker att hans fru (Gwyneth Paltrow) är otrogen planerar han det perfekta mordet….. (1998).

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.