Söndag 24 november

[SCROLL]

Söndag 24 november

Här listar jag dagens TV-höjdpunkter 

Kanal 1  21.00  Bron

MITT VAL Svensk-danska Bron är tillbaka! (Säsong 2 del 9)

TV4  21.00  Johan Falk: Alla råns moder

Svensk actionpolisfilm från 2010 med Jakob Eklund som polisen Johan Falk.

Sjuan  22.00  Varg Veum: Kvinnan i kylskåpet

Norsk filmatisering av Gunnar Staalesens deckare om priviatdetektiven Varg Veum. I Den här fjärde filmen jagar Varg en seriemördare som mördar kvinnor.  

TV8  22.05  Whitechapel

Brittisk kriminalserie om ett team som löser mord med kopplingar till historiska fall. En skräddare och hans medarbetar hittas mördade. (Säsong 3 del 2)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.