Prayers For Rain

Dennis Lehane. Så sorgligt! Sista delen i Kenzie/Gennaro-serien, och jag kommer  s a k n a  dem… Prayers For Rain är spännande, men lite för äcklig, och är därför inte en av mina favoriter i serien.  Dessutom känns storyn lite för otrolig (vilket de väl egentligen har varit i alla delarna – men det var lite för mycket här, helt enkelt). Trots det kommer det nu kännas tomt. Jag älskar serier (till skillnad från Mi, har jag för mig?) när man får lära känna karaktärerna och har en liten “såpa” som bi-story till själva deckarstoryn, och jag ääääälskar när man läser just första boken i en sådan serie och känner pirret – “Åh, jag har en heeeeel serie till av det här att se fram emot!”. Men vem ska jag hitta nu, när Lehane alltså är uttömd?

1 Kommentar

  1. Jessica, förtrösta – Lehane har skrivit en ny Kenzie & Gennaro som kommer ut till jul! Moonlight Mile ska den heta. Bra va?
    Under tiden kan du gott läsa några av GM Fords Frank Corso-böcker. I ordning.

    Anmäl!

    22 juni 2010 11:19