Prayers For Rain

Dennis Lehane. Så sorgligt! Sista delen i Kenzie/Gennaro-serien, och jag kommer  s a k n a  dem… Prayers For Rain är spännande, men lite för äcklig, och är därför inte en av mina favoriter i serien.  Dessutom känns storyn lite för otrolig (vilket de väl egentligen har varit i alla delarna – men det var lite för mycket här, helt enkelt). Trots det kommer det nu kännas tomt. Jag älskar serier (till skillnad från Mi, har jag för mig?) när man får lära känna karaktärerna och har en liten ”såpa” som bi-story till själva deckarstoryn, och jag ääääälskar när man läser just första boken i en sådan serie och känner pirret – ”Åh, jag har en heeeeel serie till av det här att se fram emot!”. Men vem ska jag hitta nu, när Lehane alltså är uttömd?

Detta inlägg är publicerat under Böcker, Recension av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.