Onsdag 30 november

[SCROLL]

Onsdag 30 november

TV 6  20.00  Chuck

Agentkomediserie. (Säsong 4 del 21)

TV3  20.00  Morden i Midsomer

Brittisk kriminalserie baserad på Caroline Grahams deckare (Säsong 8 del 2)

Kanal 5  21.55  Body of Proof

Am. kriminalserie om en berömd neurokirurg som råkar ut för en olycka och förlorar sitt jobb. Hon får dock en ny chans som rättsläkare. (Säsong 1 del 9) Aktuell säsong

Kanal 1  22.00  Homeland

REKOMMENDERAS! Den här serien startade förra onsdagen men tyvärr missade jag den helt, vilket var mycket synd! Homeland är en modern agentserie om en kvinnlig agent som misstänker att en soldat som återvänder till USA efter 8 som fånge i afghanisten har blivit omvänd till att spionera för Al Quaida. Skådespelarinsatserna är riktigt bra och den började mycket bra! (Säsong 1 del 2) 

TV7  22.00  Law & Order

Law & Order gick i USA mellan 1990 och 2010. Serien är uppdelad i två delar. Första halvan jagar och fångar polisen en skurk och andra halvan försöker advokater att fälla brottslingen. (Säsong 16 del 4)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.