Årets deckare: Joachim

Svårare än vanligt

Jaha, då var det dags att välja ut den bästa deckare man läst under året igen. I år blev det mycket tuffare än vanligt! Jag har nämligen aldrig läst så många bra böcker under ett och samma år som under just 2011! 🙂 Men efter att ha gått igenom bokhögen noga så fann jag trots allt en bok stod ut extra mycket. 

[buzz]

Visserligen är jag kanske lite tråkig som väljer uppföljaren till den bok jag valde som årets deckare förra året (då jag valde [geim] ) Men uppföljaren [buzz] förtjänar verkligen även den att hyllas!

[buzz] av Anders de la Motte blir alltså mitt val!

Julklappstips

Ge både [geim] och [buzz] (man bör definitivt ha läst [geim] innan man ger sig på uppföljaren) till någon som behöver piggas upp med lite äventyr och spänning!

  

Tidigare om [buzz] på Deckarhuset:

Recension av Joachim…

Recension av Sara… 

 

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.