Onsdag 2 mars

Idag visas filmen Tolken. Trots toppskådespelare och snygg filmning så är det något som saknas och gör att att jag inte kan rekommendera den. Annars går som vanligt Efterlyst med Tommy Lindström och Jens Lapidus som sidekicks.

Kanal 9  10.35  McGyver

80-tals serie med den alltid lika uppfinningsrika McGyver.

Kanal 9  18.00 Cold Case

Repris

TV8  20.00 Navy CIS

Repris

Kanal 9  20.00 CSI Miami (Även 23:10)

Repris

[SCROLL]

Onsdag 2 mars

TV3  21.00  Efterlyst

Samhällsaktuells program där du kan hjälpa polisen att fånga brottslingar.

TV8  21.00 Tolken

Filmfrån 2006 med Sean Penn och Nicole Kidman. En tolk i New Yorks FN-hus råkar höra något hon inte borde ha hört och blir hotad till livet.

TV4+  22.00  Law & Order

Am polisserie (Säsong 15 del 20)

Vill du även se alla repriser som går under dagen? Klicka då på Läs Mer.

[/SCROLL]

Kanal  5 22.55  Criminal minds

Repris

TV3  23.00  Navy CIS

Repris

TV4+  00.10  Jordan, rättsläkare

Repris

TV4  02.05  Numbers

Repris

Kanal 9  02.10  Alias

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.