Min första semester…

… det är värt att fira!

Efter att ha haft X antal år med sommarlov är det äntligen dags för min första SEMESTER! En helt makalös känsla måste jag erkänna.

Planering

Dock är semestern något mer tidsbegränsad än ett sommarlov, därför känns det viktigt att i förväg ha bestämt vilka böcker som ska få ingå i semesterläsningen. Jag planerar att läsa böcker av CJ Box, Donna Leon och Christoffer Carlsson under min lediga tid. Ja, och så ska jag ju tydligen skriva uppsats också, det blir en riktig rysare!

Prioritering

Idag ska jag och sambon åka till Gotland för en veckas lugn och ro. Med på resan har vi våra två katter. Vi har således packat tungt. En bur med två katter, en låda + sand och mat för en vecka väger mer än vad man kan tro. Eftersom vi inte har bil utan färdas kommunalt hela vägen blir det extra spännande. Vi kom överens om att packa så få saker som möjligt. Några t-shirts och ett par shorts och böcker så klart. Ja, och så min dator, sambons dator, min iPad, sambons iPad, min telefon, sambons telefon, en läsplatta och en jobbtelefon. Det gäller att prioritera.

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare