Lördag 2 juli

[SCROLL]

Lördag 2 juli

Kanal 9 15.55 Monk

Komisk detektivserie om den neurotiska ex-polisen Monk (Säsong 6 del 9)

Kanal 9 16.55 Murdoch Mysteries

Repris från förra söndagen

Kanal 9 17.55 Gamla snutar nya spår

Repris från förra söndagen

Kanal 9 19.00 Psych

Komisk detektivserie (Säsong 4 del 7)

Kanal 9 21.00  Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2007 som utspelar sig på 60-talet. Gently flyttar från London till en liten stad i norra England. Säsong 1 del 4 – Repris. Prova om du ej sett den!

TV4 21.20 The man with the golden gun

Bond-film från 70-talet med Roger Moore och Britt Ekland. Den här gången går turen till Asien.

Kanal 9 22.55 Spooks

Brittisk agentserie från 200-talet om den engelska MI5. (Säsong 8 del 2) Rekommenderas om man gillar spioneri och politik!

TV3 21.55  The Stranger inside

Am. thriller från 2007 med Jodie Foster som efter att ha förlorat sin man i ett överfall bestämmer sig för att hämnas till varje pris.

TV8 23.15 Brottskod: Försvunnen

Repris

 

TV4 00.05  Fargo

Am. thriller från 1996 om en man som, för att komma ur en svår ekonomisk knipa, låter två män kidnappa hans fru för att få en lösensumma av sin svärfar.

Kanal 1 01.05  Alias

Am. serie om agenten Sydney Bristow. Repris

TV8 01.05  Law & Order

Säsong 1 del 3

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.