Mer Denise Mina

I midnattens stillhet Jessica skrev för en tid sedan att hon var aningen besviken på boken ”Blodsarv” och fick medhåll från flera håll. Jag har å andra sidan tyckt väldigt bra om böckerna om Paddy Meehan.

Det råkar nu vara så att jag håller på att läsa Minas senaste bok, ”I midnattens stillhet”. Det ska bli spännande att se om jag gillar denna lika mycket som de tidigare böckerna, eller om det rentutav är så att det är Paddy som karaktär som tilltalar mig.

2 Kommentarer

  1. Jag har precis läst ut boken, skrivit en recension och nu tänker jag glömma bort att den helt enkelt finns. Fram för Paddy Meehan, bort med alla andra tråkiga och intetsägande personligheter!

    Anmäl!

    27 november 2009 19:32

  2. Pingback: Deckarhuset.se » I midnattens stillhet – Denise Mina