Mer Denise Mina

I midnattens stillhet Jessica skrev för en tid sedan att hon var aningen besviken på boken ”Blodsarv” och fick medhåll från flera håll. Jag har å andra sidan tyckt väldigt bra om böckerna om Paddy Meehan.

Det råkar nu vara så att jag håller på att läsa Minas senaste bok, ”I midnattens stillhet”. Det ska bli spännande att se om jag gillar denna lika mycket som de tidigare böckerna, eller om det rentutav är så att det är Paddy som karaktär som tilltalar mig.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt, Böcker och märkt , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare