Måndag 17 oktober

[SCROLL]

Måndag 17 oktober

TV4  21.00  Den som dräper

Danskarna fortsätter på sin framgångsvåg efter TV-serien Brottet. Här kommer en ny serie. (Säsong 1 del 2) Jag missade första tyvärr första avsnittet men ska nog prova ikväll.

Kanal 5  21.00  CSI NY

(Säsong 7 del 21) Aktuell säsong

TV3  22.00  Navy CIS

(Säsong 9 del 1) SÄSONGSSTART!

TV7  22.00  Medium

(Säsong 6 del 20)

Kanal 1  23.30  Damages

Advokatserie med Glenn Close (Säsong 3 del 1) Säsongsstart!

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 30-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor för tillfället i Örebro. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun men är nu föräldraledig med vår son. Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer.

Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”.

Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning.

Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.