Män som hatar kvinnor (filmen)

Jaha ja, det tog sin tid, men nu har även jag sett Män som hatar kvinnor på film! Det var rätt länge sedan jag läste Stieg Larssons bok med samma namn, vilket jag ofta tycker är en fördel när man ser en filmatisering av en bok – man jämför inte riktigt lika mycket då, utan kan ta filmen mer för vad den är, liksom…

Handlingen tänker jag faktiskt hoppa, de allra flesta vet ju vad den handlar om och gör man inte det vill man förmodligen inte veta heller.. 😉

Därför tänker jag istället säga att jag tycker filmen är BRA! Jag gillar den! Och bäst av alla är Noomi Rapace som Lisbeth Salander. Jag var skeptisk innan och tänkte att hon var alldeles för vacker för att vara en trovärdig Lisbeth, men hon är toppen och jag ser verkligen fram emot de kommande filmerna!

Även Mi har sett Män som hatar kvinnor…

…och Jocke med…