Läckberg tar över landet…

lackicaLäckbergs nya är ute. Vissa tycker säkert att det är hemskt att de ”stora titlarna” exponeras stort, själv tycker jag bara det är kul när det kommer en svensk titel som det faktiskt GÅR att göra ett jippo runt omkring…

Jag begriper dock inte varför denna titel lanserades redan nu… Att döma av vad jag har hört om boken hade den i mina ögon passat bättre runt Halloween, så jag tänkte vänta med att läsa den fram till dess…

…kanske i alla fall.

Bilden är tagen på min lokala matvaruaffär tidigare idag.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt, Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

5 svar på ”Läckberg tar över landet…

  1. Aha, självklart! Det har du säkert rätt i! (tänkte inte på det). Jag tycker dock ändå att den hade passat bättre till Halloween 🙂

  2. Lite off topic: Jag tycker allt lanseringsmaterial för Fyrvaktaren har varit ovanligt snyggt… bortsett från en liten detalj… Många internet annonser innehåller en porträttbild av Camilla där ögonen först försvinner och endast lämnar ögonvita (så här långt är det snyggt) sedan börjar ögonen fara runt som pingpong bollar… det hela ser komiskt ut….det tar liksom bort hela stämningen från ”mörka makter i fjällbaka”… lite synd tycker jag.

Kommentarer är stängda.