Lördag 9 juli

[SCROLL]

Lördag 9 juli

Kanal 9  15.55  Monk

Komisk detektivserie om den neurotiska ex-polisen Monk (Säsong 6 del 10)

Kanal 9  17.50  Murdoch Mysteries

Repris från förra söndagen

Kanal 9  18.50  Gamla snutar nya spår

Repris från förra söndagen

TV8  19.00  Det fjärde protokollet

Am. Agentthriller från -87 med Pierce Brosnan och Michael Caine.  Ryskia KGB planerar ett attack mot ett engelskt bostadsområde….

Kanal 9  21.00 Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2007 som utspelar sig på 60-talet. Gently flyttar från London till en liten stad i norra England. Säsong 2 del 4. Rekommenderas – Välgjord!

TV4  21.20  Älskade spion

Bond-film från 70-talet med Roger Moore Den här gången besöker Bond bl a Egypten, vi får stifta bekantskap med Jaws och  Bond får konkurrens av en rysk kvinnlig topp-agent.

Kanal 9  22.55  Spooks

Brittisk agentserie från 200-talet om den engelska MI5. (Säsong 8 del 3) Rekommenderas om man gillar spioneri och politik!

TV4+  22.00  Collateral

Am. thriller. En taxichaufför (Jamie Foxx) får en körning han sent ska glömma. Kunden är en lönnmördare (Tom Cruise) som åker taxi för att utföra sina ”jobb”.

TV4+  00.30  Lonely Heart Killers

Modern typ av Bonnie & Clyde historia med Jared Leto och Selma Hayek. Mycket tveksam.

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.