Lördag 9 april

[SCROLL]

Lördag 9 april

Kanal 9  16.30  Monk

Komisk detektivserie med den neurotiska ex-polisen Monk. (Säsong 5 del 13)

TV8  20.00  Morden i Midsomer

Det har tyvärr gått inflation i Morden i Midsomer repriser men har man tur så har man missat just det här avsnittet. Det finns ju några…

Kanal 9  20.00  Kommissarie Lewis

Brittisk kriminalserie med kommissarie Lewis som efter att ha varit assistent åt kommissarie Morse fick en egen serie. Repris.

TV4+  22:00  Varg Veum – Fallna änglar

Film nr 4 som är baserad på norska Gunnar Staalesens deckare.

Kanal 9  22.00  Cracker

Brittisk kriminalserie om kriminalpsykologen ” Dr Eddie Fitz”

TV8  23.00 Mördare okänd

Brittisk bra krimnalserie (Säsong 1 del 10)

TV4+  00:05  Insomnia

Am. thriller från 2002 med Al Pacino.
[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.