Lite blandat

Möte i Stockholm

Vi på Deckarhuset bor ju på lite olika ställen i Sverige (en i USA) men vi lyckades få till ett litet möte med några av oss under julledigheten. Jag träffade Joachim och Anna, vårt senaste tillskott till Deckarhuset, som båda bor i Stockholm och Linda som var på besök från USA. På ett café satt vi och snackade och smidde planer inför 2014. Trevligt!

Bokcirkel?

Jag är lite inne på att vi ska göra lite bokcirklar. Helst fysisk. Jag skulle gärna hålla i en men jag vet inte om det är några av er som bor i Örebro eller i trakten som skulle vara intresserade? Kanske kan vi göra en här på sidan. Vi har provat ett par gånger tidigare och använt oss av en tillfällig chat-funktion. Vad tror ni? Är ni intresserade? Har vi några läsare i Örebrotrakten? Ska vi prova en här på huset?

Just nu

Inviger jag läsåret 2014 med tre  kriminalhistoriska deckare. En “vanlig” bok av Alex Grecian som heter The Yard, om just Scotland Yard på 1880-talet. Sen läser jag Nicola Upsons Two for Sorrow (e-bok) som handlar om en kvinnlig deckarförfattare på 1930-talet. Sist men inte minst lyssnar jag på Jaqueline Winspers första bok om privatdetektiven Maisie Dobbs, också 1930-tal. Jag har läst flera andra av Winspears böcker men inte den första. På löpbandet ser jag på Sherlock säsong 1 i väntan på säsong 3.

1 Kommentar

  1. Så väldans synd att jag inte kunde vara där med er! Skåne ligger lite väl långt söderut (eller så är det Stockholm som ligger för långt norrut), men vad göra när plikten kallar 😛 Nästa gång! Kram Kriss

    Anmäl!

    07 januari 2014 22:25