Läsning på terrassen

Jag och pojkvännen flyttade till ny lya för en tid sedan. En av förtjänsterna med det nya boendet är att det finns en terrass med utgång från sovrummet ned på innergården. Då vi sprang runt på visningar och stötte på denna pärla, var det alltjämt tidig oktober. Det var fortfarande relativt trivsamt väder och de dåvarande ägarna hade en hel oas av växtlighet på terrassen. Jag förtrollades och såg framför mig hur jag skulle sitta på vår lummiga lilla terrass, läsa böcker och ha det bra i sommarvärmen. Jag tänkte dock inte på att det låg en hel lång vinter emellan oktober och sommaren. Samma dag som vi flyttade in började det snöa.

Men när våren kommer är jag beredd.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare