Gone Baby Gone

Dennis Lehane. Fjärde boken om Kenzie och Gennaro handlar om en liten flicka som försvinner. Massor med teorier och ledtrådar dyker upp, men trots det hittas flickan inte. Vad har hänt och vem eller vilka är egentligen inblandade i hennes försvinnande? Boken är tjock och på sina ställen känner jag lite som jag kan göra när jag läser Leif G W Persson ibland: Jag hänger inte helt med i förvecklingarna, men jag är fortfarande underhållen! 🙂 Jag har sagt det förr, men sjutton vad jag imponeras av Lehanes förmåga att variera sig i olika böcker och fasiken vad han skriver bra och underhållande!! Jag har nästan ingen lust att börja på Prayers For Rain för jag vill inte ha slut på Kenzie/Gennaro-serien..

Detta inlägg är publicerat under Böcker, Recension av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.