Fredag 25 mars

Fredagstablån är väl sådär spännande idag. Känns som om man sett de flesta filmerna x-antal gånger nu och tyvärr har jag sett alla Frost-avsnitt.

[SCROLL]

Fredag 25 mars

TV4+  20.00 Men in Black

Am. Sci-Fi komedi om FBI-agenterna Jay och Kay som övervakar jordens alla utomjordingar.

TV8  21.00  I sanningens tjänst

Am. Thriller med Sean Connery och Laurence Fishburne. Connery spelar en försvarsadvokat som försöker få en dödsdömd fånge frikänd.

Kanal 9  21.00  Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie med den buttre men godhjärtade kommissarien Frost. (Säsong 10 del 5)

TV4+  22.00  Tyst vittne

Brittisk kriminalserie med Amanda Burton, som rättsläkare, i huvudrollen. (Säsong 1 del 4)

Kanal 5  22.00  Gone in 60 second

Kuppfilm med fokus på snabba bilar. Nicholas Cage är en ”pensionerad” biltjuv som måste göra en sista kupp för att rädda skinnet på sin lillebror.

Kanal 9  23.05  Farligt spel

Am thriller från 1992 med Kim Basinger och Richard Gere. Verkar vara en av de många filmer som försöker härma stämningen i Basic Instict. Är dock tveksam till att det fungerar.

TV4+  00.00  Taggart

Brittisk kriminalserie (Säsong 24 del 5)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.