Fredag 24 juni – Midsommarafton!

[SCROLL]

Fredag 24 juni

Kanal 9  10.35  McGyver

80-tals serie med den alltid lika uppfinningsrika McGyver.

TV6  12.15  Magnum

80-tals serie med Tom Selleck som privatdetektiven Magnum bosatt på Hawaii.

Kanal 9  18.55 Cold Case

Repris

TV8  20.00 Bones

Repris (även 00.05)

Kanal 9  21.00  Kommissarie Morse

Brittisk kriminalserie från 1987 baserad på Colin Dexters deckare som utspelar sig i Oxford, England. Säsong 2 del 3.

TV4+  22.00  Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 90-talet (Säsong 5 del 2)

Kanal 5  22.00  The Hunted

FBI utreder hemska mord på jägare i en skog. Nu måste någon stoppa mördaren.

TV4  22.15  Rosa Pantern

Remake på de klassiska Rosa Pantern-filmerna från 60-talet med Peter Sellers som den franska, smått inkompetenta kommissarien Clousseu. I den här filmen är det Steve Martin som ska axla rollen och det håller tyvärr inte!

TV4+  00.05  Taggart

Brittisk kriminalserie som är inne på sin 26:e! säsong. (Säsong 26 del 2)

TV4+  01.05 Live once, die twice

Kanadensisk dramathriller från 2006 vars man dör i en båtolycka…eller… dog han verkligen och var han verkligen den han utgav sig för att vara?…

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.