Fredag 11 februari

Dagen bjuder på en hel del. Jag är förtjust i Ett fall för Frost och Mord i sinnet och kan se dem flera gånger om. Annars är Clint Eastwood inte så dum i filmen Absolut makt. Gillar man övernaturliga inslag väljer man Fringe.

TV3 20.00  Goldeney

Bond-film från 1995 med Pierce Brosnan och Izabella Scorupco

[SCROLL]

Fredag 11 februari

Kanal 9 21.00  Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie med den buttre men godhjärtade kommissarien Frost. (OBS! avsnitt 1 av 2)

TV4+ 22.00  Mord i sinnet

Brittisk kriminalserie med Robson Greene baserad på Val McDermids deckare (Säsong 6 del 2)

TV3 22.45  Absolut makt

Gentlemannatjuven (Clint Eastwood) bryter sig in i ett lyxigt hus där han bevittnar ett mord som självaste presidenten är inblandad i.

TV8 23.10  Insomnia

Am. thriller med Al Pacino och Hillary Swank. Två poliser skickas till landsbygden för att lösa några mordfall när den ena av misstag dödar den andra polisen försöker han arrangera det så att man tror att det är mördaren som har gjort det.

Kanal 5 00.00  Fringe

Am. serie som påminner om en modern variant av Arkiv-X. Läs en sorglig nyhet om denna serie…

[/SCROLL]

TV8 00.00  Taggart

Brittisk kriminalserie (Säsong 23 del 6)

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV och märkt , , , , , , av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.