Världen blev nyss lite mörkare…

…det ser nämligen ut som om en av mina favorit serier är på väg att läggas ned. Vi pratar om Fringe (Sci-fi/övernaturlig FBI-agent drama)

Ingen överraskning

Det hela borde inte komma som någon överraskning. Serien har legat pyrt till länge, så till den graden att den inför nystarten det här året flyttades till fredagskvällar, vilket är ett drag som definitivt brukar ta ur den sista musten ur vilken serie som helst.

Superfans

Men vi Fringe-fans är lite speciella! 🙂 Vi kämpade på tappert och trots flytten till fredag så såg det under ett par veckor ut som om serien kanske skulle klara sig i alla fall. Men så tappade den stort förra veckan… Nu ska det till ett mirakel för att den ska klara sig. Sorgligt.

Länkar

Fringe Fans Nail Biting Begins…

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.