Förkylningsmat

Söndag och förkyld

Förkylningen verkar inte ge sig men det finns ju värre dagar att vara sjuk på. Idag har jag suttit i soffan och tittat på tv. Börjat på en ny bok och väntar nu på att alla deckare som går på söndagar ska sätta igång. Det blir som vanligt Rizzoli & Isles eftersom man kan se Arne Dahls: ont blod på SVTplay.

 

                            

Te och smörgås

När man är förkyld så tycker jag att man kan få lyxa till det lite extra som plåster på såren. Te är givet och jag dricker det med citron, honung och mjölk. Ikväll har jag gjort sandwichsmörgåsar med ost, serranoskinka och sallad.

 

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.