Fler nyheter om läsplattor

KindleTydligen ska Amazons läsplatta Kindle lanseras i Sverige. Runt 2000:- kommer den att kosta. Känns lite underligt att de försöker lansera denna ”gamla” produkt nu helt plötsligt…

Tidigare om Kindle på Deckarhuset:

Framtiden är inte här idag – men den kommer kanske imorgon?…

Tidigare om läsplattor på Deckarhuset:

Kommer e-deckarna slå igenom snart?…

Uppdatering: Enligt Aftonbladet/E24 kommer Kindle till Sverige i slutet av oktober.

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

2 svar på ”Fler nyheter om läsplattor

 1. Hej

  Själv har jag en NUUT platta och är nöjd med den. Naturligtvis kommer det komma massor av olika modeller och alla kommer att förbättras och bli billigare precis som med mobilerna.

  Rätt vad det är blir det erbjudanden som 1:- inklusive tre böcker och abonnemang på två böcker i månaden för 229:- i månaden.

  Det är min vision.

  Och jag ser inte läsplattan som en konkurrent till pappers-eller ljudboken utan som ett komplement och ett sätt att få fler att läsa!

  P.s Läser man på nätet om Kindle plattan är det inte direkt hurra-rop man hör, men de kanske har förbättrat den.D.s

 2. Jag tror inte plattorna slar igenom forran de har tagit fram en bra fargskarm som inte drar for mycket strom och som inte ar for dyr. Da kan den anvandas for tidningar och magasin ocksa. Jag tror namligen att webbtidningarna kommer driva spridningen av lasplattor

Kommentarer är stängda.