Flashforward

Flashforward

Flashforward är utan tvekan höstens bästa nya serie i USA. Den består av en underlig mix mellan deckare/thriller/drama och kan närmast liknas vid en blandning av Lost, Arkiv X och en klassisk pusseldeckare…

Handlingen:

Hela jordens befolkning ”förlorar medvetandet” under 2 minuter och 17 sekunder. Under denna tid ser de en glimt av sin egen framtid sex månader längre fram i tiden… Vad är orsaken till detta fenomen?… Inom FBI bildas det snabbt en speciell grupp för att ta reda på mer om denna ”framtid”.

Glada nyheter är även att TV4 redan har köpt in denna serie… ännu finns det dock ingen uppgift om när den kommer börja visas.

Mer om Flashforward kan ni läsa här… (extern länk på engelska)

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.