En lugn midsommar

Som varandes höggravid i vecka 37 blir man lätt lite feg och några vidare utflykter är inte längre att tänka på.

Vi bestämde oss därför för att spendera midsommar på lugnast möjliga sätt, med sill och grill på långholmen. Lite bokläsning hanns också med i kvällssolen.

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare