21 Jump Street – Filmen (2012)

En barnslig, förutsägbar, korkad remake… men jag måste erkänna att det var länge sedan jag skrattat så här mycket! 🙂

Jag var ett stort fan av tv-serien när den visades på svensk kabel-tv för första gången (bara jag tänker på serien så hör jag signaturmelodin i mitt huvud). Undercover poliser som infiltrerar skolor i jakt på brottslingar, what’s not to like? …om man råkar gå på högstadiet och precis kommit hem från skolan 🙂

Var minst sagt skeptiskt till denna film. Men fick en trevlig överraskning. Filmen visade sig vara en komedi som endast är löst baserad på tv-serien, vilket fungerar bra. Nivån på de flesta skämten är VÄLDIGT låg, men tydligen är jag inte så sofistikerad när det kommer till humor 🙂

 

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.