Är det värt det?

Har otaliga gånger börjat läsa i Den upplysta stigen av Kjell Eriksson, men har aldrig kommit speciellt långt. Kan inte sätta fingret på varför.

Nu undrar jag därför om någon kan berätta för mig om jag borde ta tag i saken och faktiskt läsa klart boken en gång för alla. Är det värt det? Eller ska jag låta den stå kvar i bokhyllan?

8 svar på ”Är det värt det?

 1. ”Leeeave it” som fru Hink skulle ha sagt. Jag blev inte alls särskilt förtjust i den.

 2. Jag hörde Kjell Eriksson på Bokmässan ett år och blev väldigt förtjust i honom. Med stora förväntningar tog jag mig an Den upplysta stigen – och fastnade efter några sidor. Har knappt hämtat mig från besvikelsen än och inte vågat mig på ett nytt försök. Borde kanske, men vill inte.

 3. Läs klaaaaaaart!
  Åh du får inte misa den underbart sorgliga och ibland lyckliga men alldeles för ofta vemodiga historien om polisen Ann Lindell och hennes Edward. Och då menar jag inte bara i Den upplysta stigen utan helda den 10 böcker långa serien om Ann Lindell. Suck, hur ska jag övertala dig efter de fyra första här som dissar?
  Jag kan säga såhär: jag har bara den tionde och sista kvar att läsa och jag håller på den, håller på den för att när jag väl börjat läsa den kommer den att ta slut i ett nafs och sen är det – slut.

  Och på köpet får du läsa om mer eller mindre hemska mord i Uppland. Men missa inte Ann och Edward.

  Tänk på att Den upplysta stigen var hans debut och skrevs för över tio år sedan. Sen har varje deckare han skrivit bara blivit bättre och bättre.

 4. Paperback Lover: Jag vill verkligen tycka om Kjell Erikssons böcker. Och du skriver så inspirerande att jag blir sugen på att ta upp kampen igen.

 5. Den far nog sta kvar i bokhyllan ett tag till…men om jag kanner mig sjalv ratt kommer jag nog att lasa den forr eller senare…

Kommentarer är stängda.