Dans på glödande kol av Anna Jansson

Pojken Leo är trött på att bli mobbad och vill skrämma en av sina plågoandar och hennes familj. Istället tänder han av misstag på grannfruns villa som blir totalförstörd. Snart därefter anläggs fler bränder i samma kvarter. I den andra branden omkommer mobbarens mamma. Ligger Leo bakom? Maria Werns uppdrag blir att hitta sanningen. 

Serier eller fristående?

Det här är Anna Jansson fjortonde bok om polisen Maria Wern på Gotland. Trots att jag har tyckt att böckerna i serien har varit av blandad kvalitét har jag läst dem alla. Den här var definitivt bättre än den föregående (När skönheten kom till Bro). Jag måste säga att jag är väldigt kluven till långa deckarserier. En del av mig tycker om igenkänningsfaktorn medan en annan uppskattar nyhetens behag som fristående deckare ger. Vad tycker ni bäst om?