Christie som TV-spel

Inspirerad av den nya speltrenden på deckarhuset gick jag och köpte det här spelet som bygger på Agatha Christies ”Evilunder the sun”. Jag har inte kommit så långt i det faktiska spelandet, men jag har fått en gedigen introduktion till mysteriet av självaste Poirot.

En besvikelse?

Jag minns tiden som fanatiskt tv-spelande 10 åring. Var tog den tjejen vägen? Det är med stor tvekan jag manövrerar Poirot runt i spelets omgivningar och den där nyfikenheten som tillhörde den 10åriga Erica infinner sig inte alls. Kanske är jag lite snabb att döma, men spelet verkar onekligen inte allt för spännande. Än så länge har den svåraste gåtan varit att ta bort plasten från spelets fodral.

5 Kommentarer

 1. Haha, men ibland kan det ju vara riktigt svårt att få bort plasten! 😉

  Anmäl!

  15 januari 2011 9:16

  Jo

 2. Jag tycker att grafiken är lite dålig. Nog kan de bättre än så idag?

  Anmäl!

  15 januari 2011 9:47

  Sara

  Sara

 3. Sara: Jag tror utvecklarna varit mer intresserade av att göra ett billigt spel, än ett snyggt. Jag var tvungen att prova det nu på morgonen. Det går att få tag på runt omkring 50:- (spelat kom ut för omkring 3 år sedan om jag förstod allt rätt)

  Anmäl!

  15 januari 2011 11:20

 4. 50 kr!? Jag betalade 200 för mitt!

  Anmäl!

  16 januari 2011 13:20

 5. Erica: Okej det var tydligen en överdrift, jag betalade 9 dollars det vill säga ca 63:- 🙂
  200:- var dyrt :/

  Anmäl!

  16 januari 2011 16:40