Christie som TV-spel

Inspirerad av den nya speltrenden på deckarhuset gick jag och köpte det här spelet som bygger på Agatha Christies ”Evilunder the sun”. Jag har inte kommit så långt i det faktiska spelandet, men jag har fått en gedigen introduktion till mysteriet av självaste Poirot.

En besvikelse?

Jag minns tiden som fanatiskt tv-spelande 10 åring. Var tog den tjejen vägen? Det är med stor tvekan jag manövrerar Poirot runt i spelets omgivningar och den där nyfikenheten som tillhörde den 10åriga Erica infinner sig inte alls. Kanske är jag lite snabb att döma, men spelet verkar onekligen inte allt för spännande. Än så länge har den svåraste gåtan varit att ta bort plasten från spelets fodral.

Detta inlägg är publicerat under Tv-spel och märkt , , , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare