Bolagsbildning har stått på dagordningen i veckan!

Att driva en deckarsajt består inte enbart av nöjen, det blir en hel del pappersarbete också. Extra mycket blir det nu när Deckarhuset och TheCrimeHouse ska bli ett aktiebolag. Joachim och jag satt i veckan och fyllde i blanketter och upprättade avtal på löpande band, och som de sanna jurister vi är drog vi fram Gamla Bettan (namnet på Joachims lagbok *haha*, min heter förresten Claes-Watson) och började upprätta en stiftelseurkund och en bolagsordning efter aktiebolagslagens alla paragrafer… Inte förrän vi var halvvägs igenom upptäckte vi att Bolagsverket hade varit snälla nog att lägga upp mallar för dessa på sin sajt. Visst, man kan använda mallar, men det är ju inte rätt! 😉

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare